(батькам іменинниці)
Поволі другий рік минає,
як ви ступили на рушник.
Нові пісні уже лунають,
оре життя часу сошник…
Та як би не лягала карта
і що б там грім не голосив –
нехай горить родинна ватра,
багаття на усі часи!
Не сталі у сім’ї пенати,
є у медалі другий бік,
тож мають увесь час кохати
обоє – жінка й чоловік.
Не лише чоловік, а й тато –
сім’ї своєї голова.
Нових обов’язків багато
дає сімейна булава!.
А у важкому сьогоденні,
у нелегкий воєнний час,
джерелом щастя і натхнення
хай буде донечка для вас!
Окрасою у днів намисті,
принцесою з усіх принцес,
і на шляху, такім тернистім –
любов і радощі несе!
17.08.2024, СВ