Я с тобою випадково
списався
і твій погляд так вразив мене
я чомусь відчув що ти поряд
хоч від мене за тридцять км
Оболонь Теремки два райони
два окремих куточки в тиші
та між ними немає кордонів
нам не треба ні яки мости
ти така вродлива красуня
но в очах твоїх бачиться сум
я Лариса з тобою по сумую
я с тобою його запалю
хай горить цей сум як солома
Вигораючи попелом вщент
хай душа твоя буде на волі
і ти чистим повітрям зітхнеш
хай вся тяжкість спаде наче крапля
наче крапля роси на траві
і твоє серце на завжди
перестане кричать у вісні
як би я так хотів пригорнути
та за руку тримати тебе
та своїм поцілунком відчути
як інакше б'ється серце твоє