Сезон вітрів, бурштинових дощів,
Червоних ягід, чаю із цитрини.
Рудих степів і чорноти полів,
Масних грибів, вогнів із горобини.
Пучечки літніх ранків-споминів,
У сни-овиди равликові мушлі.
Небесні ріки ген без берегів,
І квіти вслід за клином журу вийшли.
Є дні-ожини - галас горобців.
Є дні-тернини, що терпіли муки.
А ще щасливі: з сонця і лісів,
Любові, мрії, де кохані руки.
Сезон гостинців, рідних голосів.
Палких обіймів - більше без розлуки!
І мирних, тихих, сонних вечорів,
Скарбів осінніх вищої науки.