Повний місяць повернувся,
Я чекала 30 днів…
Поглянув, не посміхнувся
І розмову він завів.
Бачу я, сидиш, чекаєш,
Віддана тільки мені.
Але думаю, не знаєш,
Ми з тобою не одні.
В мене є одна причина:
Більше я не повернусь.
Ще зʼявилася людина,
З нею бачусь, та люблюсь,
І палким коханням стало,
В нас такого не бувало!
Стане сльози тобі лити,
Треба далі собі жити.
Я не мав навіть бажання,
Приходить до тебе зрання.
Пригорну його рукою,
Сильно-сильно обійму.
«Було добре нам з тобою,
Назавжди. Твоя. Люблю.»