В коханні мені завжди не щастить
Я буду про це говорити
Ти знаєш,то полумʼя сильно горить
Його вже давно не спинити.
Чому завжди так?
Багато прошу?
Думками весь час погубила,
Навічно сама,кохана не я!
Не хочу я більше просити:
Уваги,часу,любові,зізнань
Мені вже давно це не треба
Кохання-танок?Споріднення душ?
До біса такі менуети.
Ти хочеш,я пісню тобі напишу
І кровʼю складу ті куплети.
Послухаєш?Ні?
Я знаю,мовчи.
Давно вже були ці сюжети.