- Тату, а чому білорусів називають бульбашками?
- Бо вони бульбу люблять.
- А чому вони так полюбили бульбу?
- Бо колись давно, існував над нашою земною твердю інший паралельний світ. Той світ був у хмарах і над хмарами , що пливли над землею. Мешканці того паралельного світу могли бачити землян, а земляни не бачили той паралельний світ, і не знали про його існування, вже не кажучи ,що діється у тамтому світі.
І якось у людей, що населяли територію Білорусії, стався великий голод. Жителі паралельного світу, що за хмарами, пожаліли білорусів і зробили бульбовий дощ. Картопля посипалась з неба на всю територію Білорусії. І жителі Білорусії були врятовані від голоду і полюбили бульбу і розійшовся той плід по усій Землі.
- А чому українців салоїдами називають?
- Бо у мешканців котрі населяють територію України, також колись давно стався голод. І жителі паралельного світу пожаліли українців і зробили дощ із поросят і свиней із свого світу, над територією України. І українців цей дощ врятував і полюбили українці свинину і зокрема сало, а свині з території України розповсюдились по всій Землі.
- Тату, а грузини люблять баранину, бо овечки впали на них дощем із паралельного світу, що за хмарами?
- Вірно, синку.
- А корівки як з*явились?
- Був голод на території Індії. І впав на них дощ із телят і корів. Але індіанці не стали їсти тих корівок, бо стали вважати їх священними. Але індіанців врятувало молоко од корівок. А ті корівки розійшлись з Індії по всьому світу.
- Тату, а куди ж дівся той паралельний світ?
- Колись- колись, щось там у тому світі сталося не так,як би мало бути. І щоб вижити, людям із паралельного світу, котрий над землею у хмарах, треба було переселитись. І усі спустились вони із свого світу на територію Китаю .
- Тепер зрозуміло чому китайців так багато.
- Молодець, синку!