Важке виховання сучасних дітей.
Забуті давно стадіони.
Занурений мозок у гаджети, де
Керує всім рух електронів.
Вони вже «дорослі» і знають самі,
Як робляться справи у світі.
Тому «динозаври», якими є ми,
Не можуть нічому навчити.
Наш досвід застарів, змінились часи,
Тепер актуальним не стане.
Знання за плечима не треба носить,
Достатньо смартфону в кармані.
Щодня в інтернет вподобайки летять,
Бардак в голові і у домі.
Але не втручайтесь в дитяче життя,
Надайте фінансову поміч.
Навіщо знання, якщо безліч причин
Спихнути завдання комусь.
Батьківське суворе: «Не вмієш, то вчись!»
Луну викликає: «Товчусь…»