я кохаю не лише тебе.
тому з тобою бутти я не зможу.
багато ймен у серці у мене.
і цю любов ніяк не переможу.
немає влади тіло наді мною.
лиш серце й розум править усім балом.
мені чудово бути тут самою
з любов'ю в серці що я маю даром.
не буду більше я любов вбивати
любитиму щосили без упину.
із очерствілим серцем зло страждати
не буду я більш доки не загину.
співатиму пісні я про кохання
наповнена любов'ю щастям світлом.
та не почує він мої зізнання.
захована любов моя від світу.
вона лише для мене. рай для серця.
лікує душу, сповнює теплом.
пробач я буду далі жить без тебе.
бажаю тобі щастя ніжний сон.