ОСІННЄ ЛИСТЯ ЗОЛОТИТЬСЯ
Осіннє листя золотиться.
До сну готуються поля.
У теплій шубі вже лисиця.
Й не чути зовсім журавля.
Як швидко літо пролетіло.
На відпочинок йдуть сади.
Недавно сонечко нас гріло.
Тепер під хмарами ходи.
Та не біда, що осінь з нами.
Зима, весна... і літо знов.
Біда в війні із ворогами.
З-за цього спокій відійшов.
Думки за воїнів терзають.
За них болять у нас серця.
Як тяжко їм, це кожен знає,
Війну доводить до кінця.
Для цього всі ворожі зграї
Зганяють з нашої землі.
Уперто ворога долають,
Щоб люди в мирі всі жили.