Не про буденне
Просто про вас мої колеги
Від вихователів до вчителів
Осіннє небо буває світлим
А буває темним
Зі святом Вас я поздоровити хотів.
Змінились діти, стали дорослими онуки
Війна… і що від неї нам чекати
Прокляті москалі до нашої знов тягуть руки
Та ми зуміємо а ні краплини свого їм не віддати!
Бажаю Вам терпіння і наснаги
Щоб ваші учні були кращими від нас
І щоб життя з його крутими берегами
Лишень всім мир і спокій дарувало по всяк час.
Любіть природу, своїх колег і близьких
Сприймайте доброту своїх дітей
Вклоняюсь перед Вами низько, низько…
Бо вчитель то месія Богом даний для людей.
07.10.2024