Випив чарку- подолав вранішнє похмілля !
Запізнився тамада ,якось , на весілля .
Чи проспав , чи загуляв , до самого ранку ,
Знають всі , без тамади не весілля – п’янка.
На порожні балачки часу не втрачали :
Кандидата між гостей швидко відшукали .
Представницький , показний , гарної статури …
Ще й до того хлопець був із прокуратури !
-Я давненько не ходив на такі забави ,
І , здебільшого , веду кримінальні справи .
-Ви працюєте з людьми в офісі щоденно ,
І , як вплинути на них знаєте напевно .
Взяв у руку мікрофон , за якусь годину ,
Теща повністю свою визнала провину !
2024р.