Моя донечко,сонця промінчик,
Моя радість,натхнення ,життя,
Де ж те щастя,коли його вінчик
Принесе від біди забуття?
Кожен день я за тебе молюся,
Щоб сміялись прекрасні вуста,
Кожен день я за тебе боюся,
Бо ти горда і геть непроста
І не підеш ти на компроміси,
Бо високий життєвий щабель,
А життя все ж за тебе мудріше,
І свою воно грає
svirel,
І свої воно пише закони,
Чомусь чорним ,а білим все ні,
Що кричать,наче чорні ворони,
Я молю,щоб співали пісні
Тобі пташки маленькі,яскраві,
І прийшла твоя гарна пора,
Коли знову музика заграє,
Та чомусь ще їй грать не пора.
12.10.2024р.