Люба осінь, моя, не тікай -
Я милуюсь тобою й сумую...
Ти надію мені свою дай,
Що з тобою я радість відчую.
Не спіши обривати листки
і кидати під ноги мені
Ці гарячих тонів малюки
Як життя мого крихітні дні.
ТИ в свої мою фарбу додай,
Вона кольору нашого неба
І не треба казати:"Прощай",
І мене покидати не треба.
Не спіши обривати листки
і кидати під ноги мені
Ці гарячих тонів малюки
Як життя мого крихітні дні.
Моя осінь,життя мого рай,
Я бажаю тебе обіймати
Ти про щастя мені нагадай
Я не хочу тебе відпускати.
Не спіши обривати листки
і кидати під ноги мені
Ці гарячих тонів малюки
Як життя мого крихітні дні.