Шановні пані та панове
І вся превелика рідня,
На файне свято Павликове
Зібрались ми оцього дня:
Це татусь Павлика - Максим,
Найкращий друг малечі,
Анастасія поруч з ним,
Вони ж - на її плечах.
Бабусі Настя і Наташа,
І я - його Надія,
Щебетушка славна ваша,
Що словом володіє.
Два веселих дідусі -
Діма і Віталій.
Їх тут знають гості всіх
Застільних компаній.
А ще є тут прадідусь
І три прабабусі.
Я назвати їх берусь
Та й почну із Люсі.
Та назву ще Катерину,
Лідію й Івана.
Нехай любить всю родину
Доля бездоганна.
Так багато в нас рідні,
Що й не полічити,
Та й пора уже мені
Горло промочити.
Хто там чарочки ховає
Аж за подарунки?
Таке свято в нас буває
Раз у рік, хитрунки!
Візьмемо по сто на душу!
Кому ще налити?
Й поклянемося Павлушу
Увесь вік любити.
Персонально я вітаю
З днем народження маля,
І барвінком, побажаю,
Доля шлях хай застеля.
Нехай радує батьків
Здоров'ям та силою,
Й серед справжніх козаків
Хай зроста людиною.
І нехай не забуває
Рід великий і мене,
Нехай лихо оминає,
А любов - не омине!
19.10.24