Не бійся мене загубити -
Я все ж загублюсь колись.
Не варто потім шукати,
Бо раптом знову знайдеш
Та більше вже не віднайдеш.
Як цінність у цьому вірші
Не варто шукати теж.
Бо цінність вона без меж,
Лежить завжди на поверхні
Та ми поводимось зверхньо,
Що маємо доступ в глибини.
І гнемо, і горбимо спини,
І тратимо кроки та роки.
А цінність вона розлога,
Її не можна вхопити,
Лиш взяти спокійно в долоню,
Сказати: "Іди, бо схолонеш,
Я знаю тепер тебе!
У чому ти поселилась,
Для чого мені знадобилась,
Куди за собою ведеш!"
Подарунок для найсміливіших і найцікавіших)
https://youtu.be/UVYBnKZTVz0?si=cQt5DukyGDg3-tBo
Так, треба потерпіти трохи, але я й не говорила, що буде легко!)
Це прем'єра)