За тисячі миль я тебе відчуваю
Знаю весь настрій твій,
Кожну хвилину тебе споминаю
І буду поки живий.
В серці моєму твоя ніжність б'ється
Її відчуває все,
З кров'ю вона по клітинках несеться,
Твою любов несе.
Сумно без тебе і дні ,і ночі
Думка моя одна,
Тільки з тобою любов нашу хочу
Випити всю до дна.
Ми сильні з тобою і ми переможем
Розлуки нестерпні дні,
Ніжність свою зберегти ми зможем,
Ти там,я на цій війні.
Тебе я душею що дня обіймаю
І прошу: "Її зігрій"!
На своїх губах пам'ять я зберігаю,
Той поцілунок твій.
Ти сильна,я знаю і я не здаюсь
Розлуки минеться час,
До тебе , ріднесенька, я повернусь
Все буде у нас гаразд.