ПІСНЯ - ПРИСВЯТА
Слова Валентини Малої.
Музика і співак - генерація ШІ ( Штучного Інтелекту )
Ми родом із семидесятих,
І школа рідна,Й любе місто.
Дорога в школу й дотепер=
Сторінка ще неперелистна.
Гучні перерви і дзвінкі,
Все те було немовби вчора,
І коридори гомінкі,=
Нас кличе і сьогодні школа...
Весела юнь,мрійливий вік,
І безтурбоття ніде діти
Такий приємний перелік=
Розповідаєм внукам й дітям...
Так швидко дні летять,летять,
А все було немовби вчора ...
Вже після школи - 45...
Зустрінь нас ніби вперше,школо!
05.04.2021р.
В.Мала
🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿