Природа, як відомо, гранічно економна...
Вона нічого не робить на Землі даремно.
Істота, яка не дотримується законів
В житті залишає свої відбитки "таємні"...
В руках людини є невичерпане джерело
Таких злочинів: вбивств, крадіжок, ненаситності...
Всю зовнішність вигляду звіра полюбляє зло.
У лініях долонів - риси особистості,
Які формуються під впливом сім'ї, суспільства,
Освіти... Визначились юридичні особи.
Ми бачимо їхні злочини і народу біль
Та певний стан правової системи, хвороби...
Чи відкрила очі громаді сучасна війна?!
Забуло хитромудре "зло" на чому світ стоїть.
Яке забирає право жити. Така ціна...
Хто нами верховодить? Руки крадіїв століть.
На шкірі пальців є певні закономірності.
Малюнок і рубці. Вони не можуть коритись...
Відбитки - індивідуальність не покірлива.
Це засіб для упізнання злочинця для слідчих!