Листопад, як одинокий птах поміж отав
Шукає земне тепло з сонячних орбіт.
А Золота осінь у промені сонць з октав
Дарує мить щастя - окриляє в політ.
Уже прийшов у гості листопад, листопад...
До ніг встеляє килим - кленове листя.
Озолотив золотом всі дерева - наш сад
Зорить сонечком поміж хмар із захристя.
Ще вчора сонце усміхалось у зеніті
Пташка раділа божій красі на гілці.
Нині біле павутиння летить по світі
Сопілкар вітер виграє на сопілці.
Вітер у музиці дощу мінорних октав
Розплітає вербі коси над рікою.
Зорить ясен день до сонечка поміж заграв
Розсипає листя своєю рукою.
Падає падолистом золотаве листя
Під дощем у полум'ї вогню згорає.
Запалює нам вечір ліхтарі над містом
Крізь туман у рай -весну мрія злітає.
Осінь Листопад запрошує на білий. вальс
В танці вони розправляють вільні крила.
Нашу долю благословить, цей блаженний час
В казку зими несуть осінні вітрила.
Buona notte!
Buona notte e sogni d'oro
Доброї ночі золотих снів.
Ti voglio bene mio tesoro
Люблю тебе,ти-скарб солодких снів.
E guando arriverà la inverno notte
Ho non riesce a prendere sogno.
Arriverà di me nostalgia di notte
Me tua voce sentire molto bisogno.
Tu sei mia favola e mei sogni
Tu sei principo azzurro - mio amore.
E vedo notte zingarella ocie castagni
Dopo pioggia arcobareno tutto colore.
Buona notte,buonna notte - amore mio
Tu sei di pianeta Luna lontano.
Ho ringrazio per destino a Dio
Che nostre strade per noi Fano.
E sono triste sempre di mie pensieri
Cerco te di sopra nuvole di cello.
Tutto giorno guardato foto e eri...
E un colombo svelgiato di campanello.