***
Система, в системі --
Систему творить
І... тихо зжирає,
Як свій дар життя,
Щоби продовженням
Кращого,
Або гіршого --
Вдосконалюватись,
В тому,
Що є важливим,
Як цьому всьому єдина,
Постулатом,
Умова --
Матриця,
Яка сама є Системою --
В собі,
Як цілісність початку,
Що, в єдиному
Цілому байті
Води --
Тримає весь Всесвіт
Життям незвичного та протилежного
Тьми,..
Де все і всі є,
Лише --
Одиниці системи,
Якими вони панують
Над всіма у всьому --
Відродженням
Нами,
Як циркади
Всесвіту дір,
Коли самі їх роблять
Та латають,
Необхідністю виживання,
Як їдою --
Повір
І.., тут, на Землі --
Та ж сама проблема
Матриці :
Вижити любою ціною --
В системі панування
Розуму,
Чи інформації --
Над смертною, часом --
Собою...
____________________________
05.11.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================