С-кільки бажань має юність яскрава,
В-сі вони довго рояться в душі.
О-сінь життя… це вже певна заграва
Ї-хню змістовність вкладає в віршІ.
М-арення й нині відвідують серце,
Р-ій вже далеко не той, що колись.
І- не бажання вже, думи із перцем
Ї-здити в серці волами взялись.
З-відки ілюзії? Нащо тривожать?
А-втору спати щораз не дають.
П-евно безсонням на щастя ворожать,
Р-аду бажанням отим не знайдуть.
Я-к же ті мари зібрати докупи,
Ж-гут віднайти, зав`язати у сніп.
У-злик сховати, щоб хтось не поцупив.
Я-кір спустити глибоко під лід.