Як річку цю нам переплить?
Як же ж забутись від кохання?
давай ми зробим крок до самоти
Відчуєм далечінь любовного мовчання!
Чому мене не відпускаєш?
Сама собі завжди брешу,
Невже мене ти так кохаєш,
Невже ти маниш в мить оцю!
Я так благаю повернись,
Або ж забуть лиш раз й назавжди!
Пробач я так тебе люблю
Хоч не завжди вино пю наще