Хай Різдво з тим завітає,
Чого серце забажає.
Хай несе у кожну хату
Щастя, радості багато,
Хай смачна кутя Вам вдасться,
Хай в сім’ї панує щастя.
Щоб весела коляда
В хату радість принесла.
Знов на порозі улюблене свято —
Свято відродження кращих надій.
Хочеться Вам від душі побажати
Здійснення найпотаємніших мрій!
Вітаючи вас із святим празником, сердечно бажаю кожному із вас, як і собі самому, щоб у ці святі дні ми могли наблизитися до Господа Бога, відкрити своє серце до Його любові, прийняти Його, зрозуміти, що Він перший полюбив нас і що зміст нашого життя – відповісти на Його любов своєю любов‘ю, любов’ю до Нього та до всіх своїх ближніх.
Протягом тисячоліть це величне свято єднає християн навколо одвічних життєдайних істин, наснажує благодатними євангельськими чеснотами, обдаровує надією. Різдво Христове утверджує людство у верховенстві законів Добра і Правди, надихає на праведні звершення заради їх торжества. Реалії сьогодення з особливою гостротою висвітлюють потребу повсюдного справдження моральних законів, принесених у світ Месією.
Нехай Віфлеємська зірка, яка засіяла більше двох тисяч років назад і сповістила про народження маленького Ісуса, стане для кожного з нас символом непереможності добра і любові.
Ми з надією подолаємо всі труднощі! Вірю, що все буде добре.
У день святий Різдва Христова
Бажаю щастя Вам земного,
Бажаю в душах відродити уміння вірити,любити,
А Бог Вам щедрою рукою за Вашу віру, за терпіння
Своє надасть благословіння.
Хай в році новім,
При святому Різдві,
Всі мрії сповняться -
Давні й нові!
Як тим пастухам,
Хай Вам ангел щоднини
Приносить до дому
Приємні новини!
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!!!