Іде по місту рота,
Команда: “Запівай!”
І загули хлоп’ята
Під вранішній розмай.
Тікають з неба хмари,
Пишається майор:
Країна хай кимарить,
Ми несемо дозор!
І бачить, що вампіри,
Прокляті зубошкіри,
Аж шибками трясуть,
Бо щойно повмирали,
У труни полягали,
А вже їм “Нумо в путь”!
І здійметься не віхола:
Під спалахи ракет
На вигострені ікла
Піде масний багнет...
Коли скінчиться бійка
Й поляжуть прапори,
До праці стануть швидко
Дантисти-зброярі.