Якою скромною би справа не була,
Вона залишить слід свій позитивний.
В душі залишиться цей слід добра,
Та не залишиться в людині негативній.
Життя минає, ми на межі тисячоліття.
І вже нароблено хороших та корисних справ.
Вони перешкоджають злу та тим бажанням
В яких є напрямок і не на користь нам.
Життя керує всім: людськими почуттями...
Життя – це доля, від якої не втечеш.
Якщо судилось нам зробити щось такеє,
Ти не втечеш, а кров свою проллєш.
А самогубство – гріх, це гріх ще більший
Ніж той, що зробиш ти комусь на зло,
Тому що вирішить це все всевишній:
Кому на небо з ним, ну а кому на дно.
Отож, робімо все, щоб в світі було добре,
Щоб збільшилося тих, хто витворить добро,
Щоб зникло зло; нехай воно погасне.
Ми ж люди все ж таки і робимо його.