від’єднали від святилища природи –
під’єднали до колеса для білок
обрядову нужду невпинно справляти.
сліпе войовниче єдинобожжя
і віра у святість семітського фентезі
насильством над підособистостями
та ліпкою підсемітського єдиного я,
віддає пригнічені занедбані підособистості чортам,
яких підсемітські святоші невпинно виганяють
із кожної овечки їх пастви,
чим тримають неї в отарі,
вихід з якої веде, мов ломка наркомана,
до нових одержимостей чортами,
після чого вівці біжать до святош
по чергову дозу екзорцизму.
от вам і хрещення Русі!..