Раптово закінчилася халява,
Накрилась мідним тазом, так сказать
Куди не глянь наліво чи направо ,
Усюди збитки, нікуди біжать.
Ще вчора на ринку все бурлило
Народ на резидентів до нас мчав.
І раптом - БАХ! Європа нас забула,
Америка собою зайнялась.
І почалось - котеджі, лімузини,
Активи, смокінги - швидше все продать!
А чим зайняться?
Грабить магазини?
Бомбить вокзали або форцовать?
А як же ресторани?
Осетрина?
Бід, офер, спред і - як її - маржа?!
Контора в штопорі, розколена вітрина,
До дн пішла пробитая баржа.
Команда в паніці: одні заціпеніли,
Другі кидаються і стрибають за борт,
А далі лише вири і мілини,
Немає порятунку ні на йот!
Прощай, же мрія!
Ти була красива!
Надіну кепку, «Приму» закурю,
Не треба «Хеннесі», налийте краще пиво -
І воблу дайте. Знов її люблю.