І так банально вже покине нас зима
візьме у руки пензля й фарбу чорну
навколо всіх мільйонів нас нема
ховаємо ми душі в срібне коло
і забуваючи про золото й наркотики
ковтаємо незнані вітаміни
тривожить серце пересохша та еротика
чорніють кольорові стиглі стіни