Люди, оглядіться навкруги! Для цього наші пращури боролися за цю землю, за незалежність?! Вже 18 років Україна - незалежна держава. З кожним роком ми намагалися підняти нашу Вкраїну на новий кращий рівень, та не дуже і виходить. В нашій державі є безліч проблем, які ніхто не хоче вирішувати. Таке враження, що всім абсолютно байдуже, що буде з державою, з народом. Да взагалі, що буде з нашими дітьми. Тяжка доля чекає наших дітей, які зараз ступають у доросле життя. І що хороше вони можуть у ньому побачити? Ми живемо в страшеному світі повному брехні, ненависті один до одного. Зараз мова йде не про політику в державі, а про сам народ. Люди схаменіться! Коли одна людина помирає з голоду, в той час, коли інша наїдається вдосхочу. Я не кажу про те, що повинно бути все навпаки, але коли людина має можливість допомогти іншій, чому б це не зробити. А це тільки одна із безлічі наших проблем. Подивіться, що зараз коїться у нашій державі. Люди не мовчіть, бо скоро може вже не бути тієї могутьньої держави, за яку воювали наші предки. Такої ганьби Україна вже давно не зазнавала. В той час, як наша влада наїдається та краде, простий народ переживає кризу. Скільки людей вже залишились без роботи. Але ж в кожної цієї людини є своя сім’я, яку потрібно годувати. Це дуже страшно, коли ти розумієш, що вже не має чим годувати свою рідну дитину! Тож, я дуже сподіваюся, що мої слова не пусті. Народе, час діяти...