Білий, аркуш, танок швидкий чардаш.
Біла тарілка, мандарин, грілка.
Білі руки, шкрябають під звуки.
Білій корабель, радіо, кабель.
Білі ночі, зорі сяють в очі.
Біла хризантема в банці джему.
Біле ліжко, не цікава книжка.
Білі халати, миють палати.
Білий білий бинт, а сусід мій мент.
Білий порошок, терапія шок.
Білі фіранки, туманні ранки.
Білі шприци, холодні ножиці.
Білі тампони, кислі лимони.
Біла стеля, чуйна сестра Неля.
Біла бірка, приходила Ірка.
Біле печиво несла ввечері.
Білі квіти, серце наче вітер.
Біле волосся, мені здалося.
Біла вата, тягне дуже спати.
Аналізи «калу», цукру, сала....
Кому це потрібно, вмерти гідно,
Не дадуть, будуть мучить, різать, гнуть,
Краще не хворіти, трудитись і вміти,
Марення вбачати, життя цінувати…
ID:
118957
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 02.03.2009 17:22:13
© дата внесення змiн: 24.10.2011 22:09:40
автор: boroda-64
Вкажіть причину вашої скарги
|