Тихо...тихенько...Котик заснув...
Пташечка теж примостилася спатки.
Сонця промінчик мені підморгнув
І заховався до ранку за хмарки...
Зірочки нічка на небі засвітить.
Місяць поважно загляне в кімнату.
Треба дівчаткам і хлопчикам спати,
Звірятам, пташатам, мамі і тату...