Матусю,моя рідна,матусю,дорогенька,
Для мене ти на світі найблища,найрідненька.
Для мене ти зимою неначе промінь сонця,
А влітку ти для мене неначе прохолода.
Як жалко,що не поруч зі мною ти,матусю,
До кого ж у біді я прийду і притулюся?
Кому розкажу біди й усі переживання?
Ти приїжай скоріше до мене,моя мамо!