Ти для мене всього лише тиша,
Квола тінь захмелілих бажань.
Нашпигована жалістю ніша,
Спонукання до злих нарікань.
Ти як зайва причина насмішки,
Як заноза в зашерхлій руці.
Намагання бешкетної кішки
Утопити нудьгу в молоці.
Подолавши безцільні тунелі,
Ти сидиш на краєчку землі.
І малюєш живі акварелі.
І даруєш півнеба мені.
Тільки іншим душа моя дише.
В переможному зойку століть
Ти для мене всього лише тиша,
Зашифрована віршами мить.
24.02.06