Сядь, і посидь зі мною трішки
На прощання…
Поцілуй і притули мене до себе
На прощання…
Подивися в очі, останній раз благаю
На прощання…
Скажи хоч раз слово «кохаю»
На прощання…
Не говори брехні, все це я знаю
Хто і навіщо поранив душу?Не знаю…
Живи за правилом Всевишнього свого
Щоб було добре всім й тобі, роби добро.
Я вірю в те, що мрії здійснюються
Я вірю в те, що щастя не закінчується
Я вірю тим, хто все це знає
Я хочу туди, де все це оживає…