Якщо немає людей, немає сліз…
Немає сліз, немає любові…
Немає любові без страждання,
Немає страждання без кохання…
Мій світ побудований тобою,
Але ти був як ураган
Мій світ повалений тобою
Тепер я думаю новий життєвий план…
Піднімаю руки догори
І дивлюся у небо…
Віддаляюся від тебе, прости…
Через 5хв полечу далеко.
Я все сказала,що хотіла,
Назад дороги вже нема,
Лови повітряний цілунок
Зрозуміла. Кинула. Залишилась сама…