На "завтра" я не маю жодних планів...
Якщо прокинусь - буде добре, може, й ні...
До "завтра" вже не знати скільки днів
Кристалізується скорботи сіль на рані...
І по спіралі в"ються циферблати.
Терпке ожинове вино розводить кров
Змиває біль ще незагоєної втрати
Червоної троянди цвіт пожовк...
І доривається гниття до мого серця
Я б з радістю жила, якби не ти...
Якби так просто ти не підкорився смерті
Якби у дзеркалі не бачив самоти...
На завтра не чекаю...Хай під небом
В тумані сивім я з"явлюсь тобі...
Веселкою, а ти постанеш Фебом...
На колісниці ми втечемо від журби...
Це буде "завтра". Хай це все - омана...
Якщо прокинусь - буде добре. Снись мені,
На "завтра" я не маю жодних планів...
Рахую ночі...рахую дні...