аритмія вірша небезпечна коли до неї тобі байдуже
коли відбувається статевий акт купівлі-продажу
а на зміну фільмам приходять короткі статичні зображення
глиняних фігурок.jpeg
з десятковими дробами
нас об"єднує прагнення бути частиною цілого
побутовий екстремізім закінчується холодним чайником
у будинку під назвою будинок випадково пристарілого
мисливця за собою
слів які стали зайвими
можна позбавитись наприклад за допомогою голосу
при вході в чиєсь серце бажано тричі стукати
я ж віддаю тобі ритм для отримання ретро-бонусу
зітри цю повільну сльозу надшвидкими рухами
й придумай іще щось наприклад квадратне колесо...