Здається це було недавно,
зустрів Тебе кохана я.
Таку чарівну і прекрасну,
Тоді я зрозумів-моя.
Любов між нами спалахнула,
великим полом*ям яскравим.
Ці почуття ми збережемо,
Своє ми щастя ще прославим.
Тебе кохаю я шалено,
Без тями і без вороття.
Візьму Тебе я за дружину,
Без Тебе вже нема життя!
Свої ми долі поєднаємо,
Життя разом ми проживемо.
Кохатиму Тебе я завжди,
Щасливі разом ми будемо.
Ну, ось і літо вже проходить!
Вже скоро осінь завіта!
Любов же наша не старіє,
Вона в нас вічно молода!
Ти так прекрасна,немов квітка!
Яскрава,пишна молода.
Немов троянда,та не зовсім!
Бо ніжна Ти,вона ж в шипах.
Ти моя муза-дама серця,
Очей прекрасних два озерця.
Твій погляд ніжний та звабливий,
Усмішка щира не зрадлива.
Моє Ти серце полонила,
його щасливим Ти зробила.
Тебе завжди любить я буду,
Твоїх цілунків не забуду!