Серце мОє, ладо мОє,
Давно кохаємось з тобою.
Мене любити ТИ навчив,
Замерзлу душу лагідно сповив.
Плекав мене, немов дитя.
Так пробудив мої ти почуття.
І нині рада я, що п”ю
Вино кохАння твого досхочу.
Шепочеш: „На шляху життя
Я – лИше твій, а ти – лишень моя…”
Пророчать люди зради нам,
Та не хитнеться наш кохання храм.
Сонце мОє, доле мОя,
Ми Богом вінчані з тобою.