СадОвить янгола Господь нам на плече,
Як тільки серце тринедільне в нас забилось.
На небі зірку вишиває для нас ще
В ту мить, як з першим криком нам життя відкрилось.
І янгол божий нас ласкаво береже,
Допоки істинна любов нам не зустрілась
А як відчуємо кохання те святе,
То сила ангела в закоханих з’явилась.
________________________________________________________________
І правда в тому, що любов – то оберіг
Від смутку, болю й жаху збайдужіння.
Й свідомо ми берем на себе тЯжкий гріх,
Вважаючи, що щастя – лише мрія.
Оценка поэта: 5 "І правда в тому, що любов – то оберіг" - лише у випадку, оли вона перша, взаємна, раз і назавжди... Будь-яка інша -страшенна руйнівна сила
nadionchik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Гадаю, що кохання - це дарунок, інша справа - чи вміємо ним РОЗУМНО розпорядитись
Кохайте, кохайтесь і будьте взаємно коханим!