Війна...війна ж коротка,
А ця триває довго.
Цвітуть в полі троянди
І вранці все чудово.
Враз небо потемніло -
Гроза гримить і вітер.
Яскравим горизонтом
Троянди чаша вмита.
Яскраво...так і страшно
Не спить давно звірюга.
Надія ще не вмерла -
Життя приспало тугу.
Серйозний бій вирує -
"Гонитва за мораллю!"
Змінився світ на краще,
Позбавлений печалі.