- Пан доктор, що Ви наробили...
- Що сталось, пан Ґенек?
- Дві неділі назад Ви виписали мені засіб від сивини...
- Ну і що?
- Сивини немає, зато яка лисина з'явилась!..
* * *
- Пан доктор, Ви мене впізнаєте?.. Ви, місяць назад, виписали мені піґулки для схуднення...
- О так, пані Зосю. Ото результат!.. Кілограм десь з 20, як не було...
- Так то так. Раніше я була, як кров з молоком,.. а тепер, як стара
гармошка.
* * *
- Пан доктор, щось в мене почала боліти печінка... Чого би це?
- Ну, пан Ґенек, Ви так багато п'єте за здоров'я пана Стаха, що вже
загубили своє..
Д З В О Н А Р відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
На щастя, ні. Зараз весь гумор якийсь дуже "топорний"... Захотілось ,шось передати наше.
Що-то наш сайт став непослушним, Ніяк не можу закінчити відповідь.