Сиджу. Задумався, чомусь, про себе.
Дзвінок! Алло. Привіт! Це я - Марія.
... Ще вечором згадала я про тебе.
А серед ночі мелодія чарівна снилась.
Красива, тиха, як дитяча мрія...
Вона злітала, падала, об вікна билась...
... Тепер той сон ніяк не йде із рук.
Мелодія дзвенить, бринить і ніби плаче.
Такий красивий, ніжний звук,
А я в раю була неначе...
В оту нічну хвилину.
Пробудилась й плачу,..
Відкинула перину -
Невже це тільки сон
От так стривожив душу знову...
... Чудне сплетіння крон,
Проміння місяця
Та скло з вікон,
Всю ніч творили ілюзію казкову...
...............................................
... Приходь до мене, я чекаю.
Я щось тобі сьогодні скажу,
Красиву думку нині маю...
Чаю наллю і булочку намажу,
Бо ти повидло любиш - знаю.
Чого це слів я стільки кажу?..
Усе, приходь. Бо я чекаю...
Коли прийдеш, усе тобі розкажу...