Вона незасинає без нього... Вона читає романи і відшуковує у головних героях себе і, звичайно - Його... Вона ретельно прочитує відносини закоханих і порівнює з їхніми, і ніжна посмішка з'являється на її лиці...
Він нелягає спати без Неї...Він спостерігає за її рухами, за тим з якою ніжністю Вона готує... Він не уявляє життя без Неї...
Ідилія, взаємність - це про Них. І хоч лице виказує роки та все ж у душі вони вічно молоді...