Садок колгоспний біля хати,
Там яблука сусіда рве,
А що не зможе обірвати,
Обов`язково обтрасе.
Ставок колгоспний біля саду,
Сусід сітями риб краде,
А що не зможе сам дістати ,
Поглушить все і підбере .
Ось пасіка колгоспна біля саду,
Там бджоли мед собі кладуть,
Сусід і тут зробив засаду,
Та бджоли мед не віддадуть!
Медпункт стоїть біля колгоспу,
Сусід туди щосил біжить,
Його скусали бджоли-оси,
Він дуже хоче бідний жить.
Ще цвинтар є біля медпункту,
Когось туди уже несуть…
Спи, не тривожся прорахунком
Та й мертвим бджоли не гудуть.
А все так гарно починалось.
Природа, сад, плоди ростуть
І може б все іначе склалось
Якби обрався вірний путь.
Bипадково натрапив на Ваш твір. Отримав величезне задоволення! Це - неперевершено! Тут і Шевченко,і гумор , і сатира,і,як уже писали - менталітет наш український. І взагалі - все НАШЕ! Браво! Ви - наш - Співець народу! ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЬ!!!
Алла Стасюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я Вам надзвичайно вдячна! Ваші коментарії додають наснаги працювати далі.