Мабуть то зорі шепотіли
Твоє ім’я в осяйній тиші,
Мабуть то сльози затремтіли,
Коли долоні стали ближче.
Мабуть то серце спопеліло
Від полум’я жагучих слів,
Мабуть то мрія зажевр́іла
З далеких нездійсненних снів.
Мабуть то щастя легкий дотик
Розбурхав спраглі почуття.
Мабуть любов триває доти,
Поки споріднені серця.