Сумує птах коли летить у вирій.
І звір тремтить коли кругом зима..
Дитятко плаче,мати покидає...
Вже більше не відчує любові і тепла.
В такий мороз,лежить мала дитина.
У простині одній...Холодний сніг паде.
Бідненьке плаче,пізня то година.
А мама більше вже ніколи не прийде!
Ну,що то є за мати,що рідную дитину
Лишила помирати в морозі на снігу?
Не люди-Бог накаже за цю її провину.
І буде та стояти у страшному суду
Ту матір Бог накаже,але ж дитя маленьке
Так плаче,серце рветься..ніхто вже не знайде....
Замерзло..зупинилось биття його серденька..
Бідненьке і невинне до раю пападе!!!