Карпати- славні гори України,
Височіють вони над полонинами,
Стоять на варті нашої країни,
Оберігають кордони Батьківщини.
Яри, ліси, духмяних трав поляни,
Цілющі озера, підземні води,
Стумків і річечок водоспади,
Їх лікувальна слава іде по всій державі.
Та й за кордоном знають цінність води,
Їдуть з усіх кінців матінки Землі,
Напитися тої гарної, цілющої води
І на всі роки здоров`я гарне зберегти.
Поїдемо в Карпати, запалимо ватру вночі,
Нап`ємося вина, медовухи, горілки...,
Затанцюємо ми жвавий танок гуцульський...
Під музику цимбал, скрипки та трембіти.
Газда і газдине! Гей! До рання гуляймо!
Все скоріше ноги перебираймо,
Друг дружку обійнявши за плечі,
Кругом ватри ми витанцьовуємо...
Тут люди гарні та веселі, дуже гостинні,
Пригощайтеся варяю, банушем, ось цвіклі...
Це наші Карпати, це наші долини,
Це землі країни, нашої рідної України.