Я залишу свій слід на зап'ясті
Слід кохання й нездійснених мрій,
Як на згадку червоної масті
У колоді забутих надій.
Я залишу свій символ для тебе,
Намалюю його від руки
Олівцем,що так лине у небо
Виправляти чужі помилки...
А вона тебе може пробачить,
Буде думати:"виграла бій"
Та коли цей метелик побачить,
Зрозуміє,що ти все ще мій...