навКоло хИмеРНе міСто
в твоЇх рукАх її намИсто
руДі пасмА й зЕлені оЧі
кількА Фото і ліТні нОчі
Її заБралА чиЯсЬ пУсТЕля
чиЯсь коЛьОроВа стЕлЯ
хТось зАраЗ їЙ готУє КАВу
хоВаюЧи дУмКу луКаВу
біЛу сТеЛю розМалЮватИ
і віРші длЯ Неї пиСАти
зГадАти її усМішКу
зАвеСТи СоБі чоРнУ кішКУ
вПустиТи соНцЕ у дУшу
з МорЯ виЙти на сУшу
роЗірвАти її нАМистО
заМісиТи сеБе у тіСто
приГадаТи її сльОзи
оПисати ліТні грОзи
ствОрити її порТрет
пересКочиТи турніКет
піТи дО каЗковОго ліСу
роЗірвати реАльність-зАвіСу
в теАтрі зігрАти дрАму
виРвати двЕрну раМу
НаПисати свіЙ сцеНаРій
СХодити у ПланеТарій
діСтати дЛя неї зіРку
ЗдеРти з маНдариНа ШкіРку
КупИти ЧерВоНі троЯнДи
підіЙти до її верАнди
ТиХенько заГрати дЖаз
Ти сТав соБою в перШий раЗ
(22.02.2010)